Aktuális hírek , információk

versenyeredményeink:Erasmus+Közösségi SzolgálatOktatási HivatalKönyvtár nyitva tartás

Ön a(z)látogató számláló. látogatónk

III. Schnitta Sámuel Emlékverseny  A jeles éttermi szakember Schnitta Sámuel emléke előtt tisztelegve harmadik alkalommal rendeztek versenyt három alapszakma - cukrász, szakács, pincér képviselőinek részvételével.
A területi megmérettetésen öt iskola diákjai vetélkedtek egymással. A versenyzők először elméleti felkészültségükről adtak számot majd egy előre összeállított ételsort kellett megfőzniük és tálalniuk.
- Szüreti bál Tokaj Hegyalján lévő megrendezésre kerülő rendezvényre kellett megterítenünk utána pedig a hátunk mögött egy díszétkezés zajlik.
A Schnitta Sámuel emlékére rendezett III. Országos Vendéglátó Emlékversenyre országosan mintegy 50 iskola jelentkezett. A területi régiók versenyei novembertől január végéig zajlanak, majd a legjobbak országosan is megmérethetik magukat. A csapatok teljesítményét szakmai zsűri értékelte.
- A régiós csapatok mérték össze a tudásukat három alapszakmában, szakács, pincér, és cukrász. A teljesítményt pedig úgy mértük, hogy ételsorokat kellett készítenünk ezt a hátam mögött ülő vendégeknek kínálják illetve szolgálják fel.
Természetesen nemcsak élőmunka volt része a versenynek hanem elméleti TOTO kérdések szakmai intelligencia TOTO kérdések valamint különleges eszközök felismerése is része volt a versenynek - foglamazott Vantal Gábor versenyigazgató.
A miskolci megmérettetésen a Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola csapata volt a legjobb akiknek ezúton szeretnénk gratulálni !!!
A legjobbakkal együtt ők is ott lesznek majd a döntőben, amelyet Veszprémben rendeznek meg 2015 márciusában.


Office 365

ERASMUS+CHEF
honlapja
  Diákönkormányzat
Diákigazolvány NyomkövetéseOffice 365 Plus Pro
Iskola Facebook elérhetősége