Szakmák Éjszakája

2018.04.13.

18:00 - 22:00

Miskolci Szakképézési Centrum Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskolája és Szakiskolája




A Szakmák Éjszakájának jelmondata: „próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!” – ennek megfelelően a programjainkat különböző színnel jelöljük:

próbáld ki!: narancssárga színnel jelöljük az interaktív programokat, amelyekben a látogatók is részt vehetnek 

csináld meg : zöld színnel jelöltük azokat a programokat, amikben a látogatók az adott szakmához tartozó tevékenységben is
kipróbálhatják magukat 

ismerd meg!: kék színnel jelöljük az előadásokat és bemutatókat, amelyekben megismerhetik az adott szakma vagy iskola titkait

Miskolci Szakképézési Centrum Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskolája és Szakiskolája
3532 Miskolc ,Herman Ottó Út 2.

Időpont Gyerekeknek
(ált.isk)
Fiataloknak
(14-18 év)
Felnőtteknek
Folyamatosan
  • „Meglátni és vonzóvá tenni”
    • Megadott termékek díszcsomagolása
  • „Érzékek csapdája” és „Tut(t)i a frutti?
    • Avagy, kinek a legjobb a szaglása, látása
  • „A palacsintakészítés művészete”
    • Gyermeki énünk
  • „Mennyi? – Harminc – Mi harminc? – Miért? Mi mennyi?”
    • A mérés a lényeg
  • „Betűvetés”
    • A szép magyar nyelv szépségei
  • „Terülj – terülj asztalkám”
    • Teríteni csak szépen és pontosan.
  • „Felismeri?”
    • Ha igen, akkor elég idős már?
  • "Milyen termékeket készítünk és mivel?"
    • eszközök bemutatása
  • "Mindent a szemnek………."
    • gasztronómiai termékek bemutatása
  • „Meglátni és vonzóvá tenni”
    • Megadott termékek díszcsomagolása.
  • „Érzékek csapdája” és „Tut(t)i a frutti?
    • Avagy, kinek a legjobb a szaglása, látása.
  • „A palacsintakészítés művészete”
    • Gyermeki énünk.
  • „Mennyi? – Harminc – Mi harminc? – Miért? Mi mennyi?” -
    • A mérés a lényeg.
  • „Betűvetés”
    • A szép magyar nyelv szépségei.
  • „Terülj – terülj asztalkám”
    • Teríteni csak szépen és pontosan.
  • „Felismeri?”
    • Ha igen, akkor elég idős már?
  • "Milyen termékeket készítünk és mivel?"
    • eszközök bemutatása
  • "Mindent a szemnek………."
    • gasztronómiai termékek bemutatása
  • „Betűvetés”
    • A szép magyar nyelv szépségei.
  • „Érzékek csapdája” és „Tut(t)i a frutti?
    • Avagy, kinek a legjobb a szaglása, látása.
  • „Terülj – terülj asztalkám”
    • Teríteni csak szépen és pontosan.
  • „Felismeri?”
    • Ha igen, akkor elég idős már?
  • "Milyen termékeket készítünk és mivel?"
    • eszközök bemutatása
  • "Mindent a szemnek………."
    • gasztronómiai termékek bemutatása
18:00
  • "Csálinger a placcon"
  • "Csálinger a placcon"
  • „Gazdálkodj okosan”
    • Termékkosár összeállítása.
18:30
  • „A Szentpáli tüze”
    • Lángolva tálalás.
  • „A Szentpáli tüze”
    • Lángolva tálalás.
19:00
  • „A vendégek se maradjanak ki a jóból”
    • Koktléreceptek a fesztiváli hangulathoz
  • „A vendégek se maradjanak ki a jóból”
    • Koktléreceptek a fesztiváli hangulathoz
19:30
  • "Csálinger a placcon"
  • "Csálinger a placcon"
  • „Gazdálkodj okosan”
    • Termékkosár összeállítása.
  • 20:00
    • „A Szentpáli tüze”
      • Lángolva tálalás.
    • „A Szentpáli tüze”
      • Lángolva tálalás.
    20:30
    • „A vendégek se maradjanak ki a jóból”
      • Koktléreceptek a fesztiváli hangulathoz
    • „A vendégek se maradjanak ki a jóból”
      • Koktléreceptek a fesztiváli hangulathoz
    21:00
    • "Csálinger a placcon"
    • "Csálinger a placcon"
    21:30
    • „Gazdálkodj okosan”
      • Termékkosár összeállítása.